Hou je kop en Bef me....Merol zingt het gewoon.
Hou je kop en Bef me....Merol zingt het gewoon. (Foto: PR)

No Labels Festival in Patronaat

HAARLEM - Niet een, maar twee grote headliners op het No Labels Festival. De eerste grote naam is Merol, de meest uitgesproken zangeres van deze tijd met grote hits als 'Lekker met de Meiden' en 'Hou je bek en bef me'. Merol wordt gevolgd door de vermaarde Smartlappen Karaoke Live Band, topmuzikanten die iedere zaal op zijn kop zetten. Vrijdag 11 oktober vindt dit uitgelaten feest plaats in het Haarlemse Patronaat. DJ's bekend van onder andere Milkshake zorgen voor de afterparty.

De roodharige zangeres Merol weet ieders hart te veroveren met een charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd.

Zelf een ster zijn bij Smartlappen Karaoke Band

De andere headliner die na Merol het podium opeist is de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band. Na podiums als Lowlands en Paradiso is nu eindelijk het Haarlemse Patronaat aan de beurt. Aangevuld met een aantal swingende hits uit de Discokaraoke laat de band het publiek de ster zijn. "Eigenlijk moet het gewoon een heerlijk gek feestje worden. Ongedwongen, lekker meezingen en dansen, dat kan veel te weinig," vertelt Pos.

No Labels Festival op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. www.patronaat.nl.