Afbeelding
(Foto: PR)

Jubileumconcert Harmonie St. Michaël

HEEMSTEDE - Harmonie St. Michaël bestaat 110 jaar! En dat moet gevierd worden met een wel heel bijzondere jubileumvoorstelling die gehouden wordt op zaterdagavond 12 oktober in Wij de Luifel om 20.00 uur in samenwerking met Stichting UnScene.

In een doorlopend programma wordt de gast meegenomen in de geschiedenis van Heemstede en St. Michaël. In een hoog tempo volgen muziek, video's en foto's elkaar op en lichten een tipje van de sluier op van deze 110-jarige historie. Dit alles in het jasje van "de slimste mens" van Heemstede. Drie bekende Heemstedenaren nemen het tegen elkaar op om deze titel te bemachtigen, wat weten zij van Heemstede en St. Michaël.

Ook kunnen gasten deelnemen door, met de smartphone in de hand, aanwezig te zijn bij dit unieke concert. Eeuwige roem ligt in het verschiet als u meer weet dan de andere bezoekers. Uiteraard zal het orkest tijdens de voorstelling prachtige muziek ten gehore brengen onder leiding van dirigent John Brouwer.

De voorstelling start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Er is geen pauze, maar na de voorstelling wordt het glas geheven. Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten in de voorverkoop (€ 12,50) kunt u de website bezoeken van Harmonie St. Michaël: www.stmichael-heemstede.nl.

Bestelde en betaalde kaarten liggen op de 12 oktober, voor aanvang van het concert klaar bij de kassa van De Luifel. Lastig om kaarten via internet te bestellen: Een berichtje naar het secretariaat met vermelding van naam en aantal kaarten is voldoende om ook verzekerd te zijn van een kaartje. Betaling vindt dan plaats aan de zaal op de dag van het concert