Vier de zomer.
Vier de zomer. (Foto: PR)

Vier de zomer bij Villa Westend

VELSERBROEK - De zomervakantie is begonnen. Heerlijk op vakantie of thuis leuke activiteiten ondernemen? Villa Westend is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Met een groot privestrand voor de deur én de Westbroekplas is het voor iedereen heerlijk vertoeven.

Villa Westend heeft een zomerse menukaart met onder andere een heerlijk tapasplateau voor lunch of diner, lichte gerechten zoals sashimi, mosselen of een lekker stukje ribeye, en nieuw voor de kinderen deze zomer: een mini pizza. Dagelijks serveren wij ook een 3-gangen menu voor 32,50 p.p.

Voor degenen die iets actiefs willen doen verhuren wij supplanken. Nog nooit gedaan? Iedereen heeft het zo onder de knie. Een uurtje suppen kost 15,00 euro per persoon.
Voor het ultieme vakantiegevoel heeft Villa Westend een vlot waarmee je kunt varen op de plas. Met maximaal acht vrienden stap je aan boord van Villa's Vlot. Het huren van het vlot kost 35 euro per uur, ongeacht het aantal personen.

Hapjes en drankjes dienen te worden afgenomen vanuit ons restaurant. Reserveer het vlot tijdig om teleurstelling te voorkomen. Op dit moment is de waterkwaliteit goedgekeurd om te zwemmen. Voor de actuele status raadpleeg altijd www.zwemwater.nl. Villa Westend wenst iedereen een fijne zomer en graag tot ziens op ons terras.