Hertenkamp in Bloemendaal zoekt spierballen

BLOEMENDAAL - Nu de bomen hun blad verliezen zoekt de Hertenkamp in Bloemendaal vrijwilligers die hen helpen bij het schoonharken van het hertenkamp. De herfst zorgt met haar gekleurde bladeren voor een prachtig gezicht. Maar zo kunnen de bewoners moeilijk snuffelen en scharrelen, wat zij zó graag doen!

De vrijwilligers doen reuze hun best om alles goed te onderhouden maar een paar extra handjes zijn van harte welkom. Het is trouwens ook nog eens gezellig om samen buiten lekker bezig te zijn. Niet alleen nu de herfst in het land is, maar straks ook als het voorjaar is en er geitjes geboren worden.

Het is altijd rustig en ontspannen werken in het mooie hertenkamp, want alleen de vrijwilligers komen op het terrein om de dierenfamilies te verzorgen. Dit doen zij altijd in de ochtenduren.

Heb je zin om eens een ochtend mee te lopen om te ervaren of het iets is voor jou? Bel gerust met de beheerder Henk Ekkels op nummer 023-5271231 of stuur een mailtje naar info@hertenkampbloemendaal.nl voor een afspraak. Wij hopen je snel te zien!