Een vrijwilliger van Rataplan vestiging Werfstraat.
Een vrijwilliger van Rataplan vestiging Werfstraat. (Foto: PR)

Vrijwilligers kloppend hart in de kringloopwinkel

HAARLEM - Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een dag die speciaal in het leven is geroepen om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook Stichting RataPlan schenkt graag extra aandacht aan haar vrijwilligers, want vrijwilligers zijn onmisbaar binnen het kringloopwezen.

Stichting RataPlanHet doel van Stichting RataPlan is werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast betaalde arbeidsplaatsen is er binnen het kringloopbedrijf ook ruimte voor vrijwilligers die de doelen van RataPlan ondersteunen. In totaal werken er ruim 340 vrijwilligers bij RataPlan. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor een stichting. Zij vormen, samen met andere medewerkers, het kloppend hart van de kringloopwinkels. Daarom willen wij, Kringloopwinkel RataPlan, graag alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet dit jaar.

Geen dag hetzelfde als vrijwilliger

RataPlan is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Werkzaamheden zijn bij de kringloop enorm uiteenlopend, dus voor ieder wat wils. Daarnaast wordt er een mogelijkheid geboden om nieuwe talenten te ontwikkelen en te benutten. Je hebt leuke collega's en veel klantencontact. En als blijk van waardering ontvangen vrijwilligers bij kringloopwinkel RataPlan een onkostenvergoeding.

Bij interesse kunt u telefonisch contact opnemen met de vestiging bij u in de buurt. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel.

Werfstraat 3 - 5, 2021 BP Haarlem. Telefoonnummer: 088-8282770
Zijlstraat 10 - 14, 2011 TN Haarlem, Telefoonnummer: 088-8282775