Kom ook langs bij Welkoop.
Kom ook langs bij Welkoop. (Foto: PR)

Het ultieme kerstgevoel bij Welkoop Santpoort

SANTPOORT - Je komt helemaal in de kerstsfeer, wanneer je dezer dagen bij Welkoop Santpoort binnenstapt. Zoals elk jaar heeft het team van het bedrijf veel aandacht besteed aan de jaarlijkse kerstshow, die bovendien dit jaar een geheel nieuwe opzet kent.

Tussen de vele schappen met kerstdecoraties door zijn vier complete etalages ingericht, die werkelijk een lust voor het oog mogen worden genoemd. Enerzijds om de kerstsfeer in de winkel nog verder aan te wakkeren, anderzijds ook om de bezoekers van de winkel te inspireren. Natuurlijk is in één van die etalages de Kerstman zelf het stralende middelpunt, maar er is ook een etalage die geheel is ingericht in de stijl van een aquarium en er is zelfs een etalage waarin de pauw centraal staat.

Dickensville en Lemax

Het kerstassortiment van Welkoop Santpoort is zeer uitgebreid. ,,Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in huis'', vertelt eigenaar Sander Gozeling. ,,We hebben bijvoorbeeld heel veel producten uit Amerika gehaald; poppetjes, ornamentjes, noem maar op! Maar we hebben ook de kersthuisjes van Dickensville en van Lemax. Verder natuurlijk heel veel kerstbomen, zowel echte bomen als bomen van kunststof, met alle bijbehorende decoraties.'' Welkoop Santpoort is gevestigd aan de Hagelingerweg 210 en is van maandag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur geopend. Op 8 en 15 december zijn er extra koopzondagen, de winkel is dan vanaf 12.00 uur toegankelijk. Kijk op https://www.welkoop.nl/winkels/santpoort-noord voor alle openingstijden en overige informatie.