Maatjes Carla en Nynke lachen erg veel met elkaar.
Maatjes Carla en Nynke lachen erg veel met elkaar. (Foto: Aangeleverd)

Carla bedankt maatje Nynke

REGIO - Carla en Nynke zijn al ruim 7 jaar maatjes. Carla: "Nynke is als een vriendin voor mij. Ik voel mij volledig bij haar op mijn gemak. We lachen veel en ik ben heel erg blij met haar!" Dat gevoel is wederzijds: "Carla is een vrouw die altijd het positieve probeert te zien. Ze is gezellig en heeft belangstelling voor anderen."

Nynke en Carla zijn via RIBW K/AM aan elkaar gekoppeld en zien elkaar om de twee weken. Ze praten, drinken graag een kop koffie samen, gaan met elkaar op pad en zijn ook vaak creatief bezig.

Ereplaats

Carla: "Ik dacht eerst dat ik helemaal niet creatief kon zijn, maar ik heb toch doorgezet. We hebben kettingen gemaakt en we hebben samen een schilderij gemaakt. Dat heeft een ereplaats boven mijn bank."

Toegevoegde waarde

Carla zat zo'n 7 jaar geleden een stuk minder goed in haar vel. "Ik sliep veel overdag, was nergens echt in geïnteresseerd en erg zenuwachtig. Nynke heeft mij enorm geholpen om mij beter te gaan voelen."

Nynke: "Ik vind het heel fijn om te zien dat ik iets toevoeg aan het leven van Carla en dat voegt voor mij ook veel toe; ik geniet echt van haar gezelschap."

RIBW K/AM (Kennemerland / Amstelland en de Meerwaarden) is in het bezit van het Keurmerk 'vrijwillige Inzet Goed Geregeld'

www.ribw-kam.nl