Wethouder Therese Meijs.
Wethouder Therese Meijs. Foto: Gemeente Haarlem

Kantinedienst voor wethouder Meijs bij GeelWit '20

HAARLEM - Zaterdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. In Haarlem zijn er dagelijks duizenden vrijwilligers aan het werk bij verschillende organisaties als musea, zorginstellingen, buurthuizen en in het groen. Ook bij diverse bewoners- en buurtinitiatieven staan er regelmatig mensen klaar om elkaar een handje te helpen met een klusje in huis, een boodschap voor iemand te doen of elkaar gezelschap te houden.

Ook Marie-Thérèse Meijs, wethouder Zorg, Welzijn en Volksgezondheid bij de gemeente Haarlem, steekt tijdens de Nationale Vrijwilligersdag haar handen uit de mouwen, om precies te zijn bij voetbalvereniging Geel Wit '20. Ook bij deze Haarlemse voetbalclub komen elke week tientallen vrijwilligers in actie. Langs de velden, in de kantine, bij de jeugdtrainingen. Meijs neemt zaterdagochtend een kantinedienst voor haar rekening.

Langs mtet taart

In aanloop naar zaterdag 7 december gaan twee medewerkers van BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving bij een aantal organisaties langs met taart en een bedankkaart voor hun vrijwilligers.

Als klap op de vuurpijl wordt zaterdag 7 december de Nationale Vrijwilligersdag groots gevierd met een feest bij Haarlem Sámen!, het informatiepunt van BUUV en VWC. Tussen 13 tot 17 uur worden de vrijwilligers uit Haarlem en omgeving in het zonnetje gezet onder het genot van een hapje, drankje, muziek en een cadeautje. Op deze manier willen BUUV Haarlem, VWC en de gemeente Haarlem alle vrijwilligers in de stad bedanken voor hun vrijwillige inzet.

Marie-Thérèse Meijs is zaterdag 7 december van 11.30 tot 12 uur vrijwilliger bij Geel Wit '20, Van Oosten de Bruijnstraat 66 in Haarlem.

Het Vrijwilligersfeest is zaterdag 7 december tussen 13 en 17 uur bij Haarlem Sámen!, het informatiepunt van BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving, Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.