Wandel mee met Zonta Walk

HAARLEM - De Zonta Walk Haarlem komt dichterbij! Op zaterdag 13 april gaan tussen 19.00 uur en 20.00 uur wandelaars van start vanaf het Prinsenhof voor een wandeling vol verrassende acts. Boek een kaartje want vol=vol!

Ontdek ook onbekende stukjes van Haarlem en word verrast met een keur aan acts onderweg. De wandeling is ca 3 km lang, reken op ongeveer 2 uur lopen. Of je nu jong/oud bent, man/vrouw, groep/alleen, iedereen kan mee lopen.

De verrassingen onderweg en historisch Haarlem

Op meer dan 12 locaties vinden activiteiten plaats. Deze zijn gemakkelijk te vinden in het programmaboekje. Naast informatie over de acts en de route, lees je meer over de historische locaties waar opgetreden wordt. Het boekje ontvang je op het Prinsenhof bij het inschrijven. De opbrengst van de wandeling gaat naar het project 'Help Haarlemse vrouwen naar een autonome toekomst' van Stichting Netwerkpro

Wat is Zonta

Zonta Kennemerland Zuid is onderdeel van Zonta International, een wereldwijd service-netwerk van vrouwen, welke zich inzet voor de ontwikkeling en vrijheid van vrouwen, zodat zij de kans krijgen om volwaardig mee te doen aan de maatschappij. De organisatie doet dat door fundraising en door kennis & vaardigheden in te zetten.

Kijk voor meer informatie op zontakennemerlandzuid.nl & www.zonta.org