Martijn den Bakker met zijn adviseur.
Martijn den Bakker met zijn adviseur. (Foto: PR)

Mega kortingen en € 500 brandstof

HAARLEM - Vestigingsmanager Martijn den Bakker van Motorhuis Haarlem en zijn adviseursteam kunnen bijna niet wachten. Reikhalzend kijken ze uit naar de 48 uur Sale. Tijdens die bijzondere show op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart verwachten ze een drukte van belang. En dat is niet zo vreemd. Voor kopers van een nieuwe Opel valt er die 2 dagen echt heel veel te halen…

Veel te halen bij Motorhuis tijdens 48-uur Sale

Wilt u echt scherp zakendoen, dan heeft u 48 uur de tijd. Want alléén op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart bieden wij u een mega korting op een nieuwe Opel. Uit voorraad, dus u rijdt binnen een week! Wij hanteren 2 dagen tijdelijke rijklaar actieprijzen voor ál onze showroommodellen. Uiteraard hebben wij diverse uitvoeringen beschikbaar.

Daarnaast krijgt u de eerste 5.500 km van ons cadeau! U ontvangt ook nog eens een Travelcrad Tankpas met € 500,- gratis brandstof. Mis het unieke voordeel niet en bezoek onze showroom aan de Grijpensteinweg 10 in Haarlem.

Motorhuis

Motorhuis Haarlem is de Opel-dealer voor Haarlem en omstreken en heeft meer dan 50 jaar Opel ervaring.

Een team van Opel-specialisten staat in de showroom voor u klaar om u bij te staan in de enorme keuze in mogelijkheden. Martijn den Bakker, vestigingsmanager en het team van Motorhuis Haarlem nodigen u graag uit.

Adresgegevens

Motorhuis Haarlem
Grijpensteinweg 10
2014 KX Haarlem
Tel.: 023-5281550