Dakkoffers en fietsendragers
Dakkoffers en fietsendragers (Foto: PR)

Het fietsendragerseizoen gaat weer van start bij Jim Barens OTOTOTAAL

HAARLEM – Het wintersportseizoen is bijna voorbij en de sneeuwkettingen maken plaats voor de fietsendragers, zo ook bij Jim Barens OTOTOTAAL.

Om er de komende periode weer lekker op uit te kunnen trekken op de fiets is het van belang deze op een veilige manier te vervoeren zonder de fietsen te beschadigen. Jim Barens OTOTOTAAL heeft een grote collectie aan fietsendragers van verschillende merken en modellen in de showroom. Zij kunnen u daar adviseren en de verschillende modellen demonstreren om tot de aanschaf van de juiste fietsendrager te komen die aansluit op uw wensen, uw fiets én uw auto.

Gerenommeerde merken

Jim Barens OTOTOTAAL levert fietsendragers van gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Thule, Uebler, MovaNext, Spinder, Hapro en Pro-User. Van deze merken hebben zij verschillende modellen op voorraad. Samen met één van de medewerkers kunt u eventueel uw fiets(en) passen om te komen tot de juiste keuze die voldoet aan uw wensen. Dat is pas service!

Montagepartner

Heeft u nog geen TREKHAAK? Jim Barens OTOTOTAAL is al jaren een gecertificeerd montage partner in de tijd van Thule en nu ook weer voor Brink. Als Brink Montage Partner bent u bij hen aan het juiste adres voor het laten monteren van een trekhaak onder uw voertuig.

Jim Barens OTOTOTAAL is gevestigd aan de Delftstraat 34 in Haarlem.