Bij Van Leeuwenkamp slaagt de klant altijd.
Bij Van Leeuwenkamp slaagt de klant altijd. (Foto: Vincent de Vries)

20 procent korting op huismerk zonwering

HAARLEM - Al veertig jaar is Leeuwenkamp Woninginrichting gevestigd in het Winkelcentrum Schalkwijk. Leeuwenkamp Woningrichting richt zich op alles wat te maken heeft met woninginrichting. Tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen- en buiten zonwering, ophangsystemen maar ook voor accessoires.

,,Hoe het komt dat wij er nog steeds zijn? Ik denk dat onze kracht ligt in onze service. We gaan heel ver daarin. Als wij bijvoorbeeld tapijt leggen, wordt het zeer vakkundig door onze huisstoffeerders gedaan", verduidelijkt Jos. ,,De meeste tapijten worden gratis bezorgd en gelegd. Ook hebben we jarenlange ervaring met het maken van gordijnen, diverse plooien, zeilogen enz. De gordijnen worden geconfectioneerd in ons atelier. Het verlenen van service is bij ons nummer één en de klant kan op ons rekenen. Ook na het vervallen van de fabrieksgarantie komen wij bij deze klant langs om de eventuele problemen op te lossen."

Rijdende winkel

Deze klant is de loop der jaren veranderd, zegt Jos. Tijd speelt een rol, maar ook financiën. Leeuwenkamp Woninginrichting probeert daar op in te spelen. ,,Wij zijn van mening dat mensen steeds minder tijd hebben en dat men er mee gebaat is dat wij ook op locatie kunnen komen met onze rijdende winkel", legt de eigenaar uit. ,,We zitten in het midden-segment, waar de verhouding kwaliteit/prijs prima is. We hebben veel vaste klanten die niet alleen in Haarlem wonen maar ook in de regio. Daar zitten mensen tussen van wie de moeder of vader vroeger ook bij ons in de zaak kwam."

Ook online

Behalve in de winkel weet men Leeuwenkamp Woninginrichting ook online te vinden. Jos: ''Jonge mensen maken daar vooral gebruik van. Wat zij op onze website hebben gezien, komen ze vervolgens langs in de winkel om daar iets over te vragen. Die wisselwerking werkt voor ons overigens goed, want we krijgen er nieuwe klanten bij hoor. Wij zijn constant aan het vernieuwen zo hebben wij de voorkant geheel vernieuwd en binnenkort kan men terecht in onze nieuwe inspirationshop van Luxaflex. Op dit moment krijgt men 20 % korting op ons huismerk zonwering.''

Leeuwenkamp Woninginrichting, Rivièradreef 28 in Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. Tel: 023-5358003, e-mail: info@leeuwenkamp.com, www.leeuwenkamp.com.