Afbeelding
Foto: United Photos/Paul Vreeker

Spaarnelanden: Mileuplein in Waarderpolder geopend zondag

HAARLEM - Het Milieuplein in Haarlem is iedere laatste zondag van de maand open. Zo kunnen Haarlemmers hun (grof) huishoudelijk afval eens per maand ook op zondag gescheiden aanleveren. Zondag 25 augustus is het Milieuplein geopend van 10.30 tot 16.30 uur.

De wens voor een maandelijkse zondagsopening is een initiatief uit het coalitieakkoord van de gemeente Haarlem. De gemeente wil hiermee extra service bieden voor inwoners van Haarlem. In het weekend wordt veel gebruik gemaakt van het Milieuplein.

Mensen hebben dan tijd om te klussen en op te ruimen en willen hun grof huishoudelijk afval kwijt. Door maandelijks op zondag extra open te zijn, kan de gemeente Haarlem voorzien in deze behoefte. Het Milieuplein is ook elke dinsdag open tot 20.00 uur, zodat werkende inwoners hun afval ook één dag per week 's avonds kwijt kunnen.

Openingstijden Milieuplein

Het Milieuplein ligt aan de Ir. Lelyweg 51 in Haarlem. De reguliere openingstijden van het Milieuplein zijn van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 15.30 uur en dinsdag van 08.00-20.00 uur. Op deze zondagen is het Milieuplein dit jaar open van 10.30-16.30 uur:

Open op zondagen


Zondag 25 augustus
Zondag 29 september
Zondag 27 oktober
Zondag 24 november
Zondag 29 december