Boulderen, een nieuwe tak binnen de klimsport.
Boulderen, een nieuwe tak binnen de klimsport. PR

Ga de uitdaging aan en start met boulderen

HAARLEM - Boulderen is een nieuwe tak van de klimsport en is spectaculair en uitdagend! Je beklimt klimwanden tot maximaal 4,5 meter hoog zonder het gebruik van touw of andere vorm van zekering maar met een dikke valmat onder de wanden. Je gebruikt al je kracht en lenigheid, maar ook je intelligentie en doorzettingsvermogen. Eigenlijk een verticale vorm van fitness dus!

Open dag voor jong en oud

Bij boulderhal de Fabriek in Haarlem is in een zaal van 1200 m2 zo'n 200 boulders voor iedereen uit gezet, die we regelmatig vernieuwen. Deze boulders variëren enorm in niveau, van makkelijk tot bizar moeilijk. Op die manier is er voor iedereen een uitdaging en is er altijd een moeilijkere boulder om te proberen. Super verslavend.

Lijkt boulderen je leuk? Kom dan op zondag 15 september naar boulderhal de Fabriek voor de open dag! Van 10.00 - 18.00 kan iedereen kennismaken met boulderen, de meest spectaculaire tak van het sportklimmen. Ga de uitdaging aan en test je spiermassa. Durf jij het aan?!

Begeleiding gewenst

De entree is gratis voor ervaren boulderaars. Heb je nog nooit geboulderd? Dan is een proefles verplicht. Deze kost € 5,00 per persoon. De minimum leeftijd is 8 jaar. Kinderen tot 12 jaar dienen onder actieve begeleiding van een volwassene te komen. Er mogen maximaal 4 kinderen in een groep komen.

Boulderhal de Fabriek

Ben Viljoenstraat 1

2021 AA Haarlem

www.boulderhaldefabriek.nl