Kom ook naar SnowWorld Amsterdam.
Kom ook naar SnowWorld Amsterdam. (Foto: pr)

Winteropening bij SnowWorld Amsterdam

SPAARNWOUDE - SnowPlanet Spaarnwoude wordt per 1 oktober SnowWorld Amsterdam. Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde topattractie in onze regio. Skiën en snowboarden in echte sneeuw. Je kunt bij ons terecht voor skilessen, kinderfeestjes, groepsuitjes of gewoon lekker een uurtje of 2 met het gezin in de sneeuw. En uiteraard kun je de dag afsluiten in ons restaurant De Heuvel.

SnowWorld Amsterdam valt inmiddels onder het concern SnowWorld met vestigingen in Zoetermeer en Landgraaf. Vanaf 1 oktober verandert niet alleen de naam, maar ook de gehele uitstraling. Nieuwe kleuren, nieuwe logo en een nieuwe frisse huisstijl.

Om het winterseizoen te openen organiseren wij in het weekend van 5 en 6 oktober een Winteropening evenement, waar je voor maar 15 euro diverse activiteiten kunt doen. Zo kun je o.a. een aan proefles skiën of snowboarden deelnemen, sleeën, clinic Telemark-skiën volgen, rodeo snowboarden en uiteraard vrij skiën. Kom langs geniet en van een heerlijke dag in de sneeuw. Kijk voor meer informatie op www.snowworld.com/winteropening