Willem van Brouwershaven is een van de personal trainers in Haarlem en Hoofddorp.
Willem van Brouwershaven is een van de personal trainers in Haarlem en Hoofddorp. (Foto: Lol Media/Lenna van den Haak)

Met twintig minuten per week weer fit in het leven staan

HAARLEM – Je kunt veel doen in twintig minuten. Een douche nemen, je diner verorberen of even social media checken op je telefoon. Nu is er een mogelijkheid bijgekomen, namelijk fit worden en energiek in het leven staan.

Fit20 richt zich op iedereen die het druk heeft, weet dat sporten belangrijk is maar er eigenlijk geen tijd voor heeft. Dit is nu verleden tijd. Dankzij fit20 breng je slechts 20 minuten per week in de fitnessruimte door en kun je daarna weer door met je werkzaamheden.

Maximale intensiteit

In Haarlem en Haarlemmermeer staat Willem van Brouwershaven aan het roer. Als personal trainer bij fit20 haalt hij het maximale uit jou in minder dan een half uur. De sportboetiek is zo ingericht dat je na een intakegesprek direct aan de slag kunt. Je werkt alleen of met een maatje zes toestellen af met een personal trainer.

Begin energiek aan je dag

"Het principe is dat je per toestel oefeningen doet voor bepaalde spiergroepen. Je trainer zorgt ervoor dat jij het maximale eruit haalt in korte tijd. Omdat we op afspraak werken weten we zeker dat er geen andere gasten gebruikmaken van de toestellen. Daarnaast bestaan de oefeningen uit intensiteit/uithoudingvermogen en spiermassa kweken, wat inhoudt dat je niet enorm gaat zweten. Kom langs voordat je naar je werk moet en begin energiek aan je dag," vertelt Willem enthousiast.

Voldoende hersteltijd

Omdat je in korte tijd veel van je lichaam vraagt is het goed om deze training een keer per week te volgen. "Je spieren hebben voldoende hersteltijd nodig. Na een week weten we zeker dat je hersteld bent en klaar bent voor de volgende training.

Je leven verandert

Fit20 is zo ingericht dat het voor iedereen goed vol te houden is. Maar vooral voor mensen die een druk leven hebben is dit ideaal. Je moet het vooral een keer ervaren, dan weet je zeker of het iets voor je is. Wees welkom in de studio's in Haarlem en Haarlemmermeer en ik garandeer je dat het je leven verandert.

fit20 Haarlem Waarderpolder

Tappersweg 14-5

2031 EV Haarlem

(023) 700 97 86

fit20 Haarlem Ramplaankwartier

Ramplaan 46

2015 GX Haarlem

(023) 205 26 30

fit20 Hoofddorp

Polarisavenue 9

2132 JH Hoofddorp

(023) 230 21 39