Informatiebijeenkomst over borstvoeding

Informatiebijeenkomst over borstvoeding

REGIO - Borstvoeding is de beste start voor moeder en kind. Ondanks de goede moed stoppen veel moeders met het geven van borstvoeding. Goede begeleiding, steun en duidelijke informatie is belangrijk om borstvoeding de kans te geven die het verdient. Daarom organiseren lactatiekundigen samen met de JGZ (Centrum voor Jeugd en Gezin) voorlichtingsavonden over het geven van borstvoeding.

Maandag 18 november van 19.30 - 21.30 uur. De volgende onderwerpen komen aan de orde: beginnen met borstvoeding het aanleggen van het kind houdingen tijdens het geven van borstvoeding krijgt mijn kind genoeg borstvoeding? het voorkomen van problemen beantwoorden van uw vragen

Verschillende locaties

De informatieavond is bij te wonen op verschillende locaties. Wilt u de bijeenkomst in het Spaarne Gasthuis bezoeken? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op de website www.spaarnegasthuis.nl – agenda.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere locatie? Ga dan naar www.samenopgroeien.nu. Hier vindt u een overzicht van deze bijeenkomsten. Vervolgens schrijft u zich via deze site in.

Over het Spaarne Gasthuis

In het Spaarne Gasthuis ziet de organisatie iedereen die hier komt als gast. Het personeel van Spaarne Gasthuis realiseert zich dat patiënten en bezoekers hen vertrouwen en het belangrijkste wat u heeft in onze handen legt: uw gezondheid.

Het personeel werkt aan dit kostbare bezit, zodat u weer verder kunt. Patiënten kunnen terecht bij Haarlem Zuid, Haarlem Noord, Hoofddorp en Heemstede terecht.