De nieuwe Opel Corsa
De nieuwe Opel Corsa (Foto: Motorhuis Haarlem)

Volop actie bij Het Motorhuis

Spectaculaire aanbiedingen bij 120 jarige Opel !

HAARLEM - Opel sluit het feestjaar, waarin Opel 120 jaar bestaat, knallend af met een supersale. Tot en met zondag 24 november ontvangt u op voorraadmodellen 50% korting op alle opties, zoals bijvoorbeeld op metallic Lac, navigatie etc. Daar bovenop ontvangt u tot 2000 euro verjaardagskorting. En wanneer u nog dit jaar instapt, ontloopt u ook nog de BPM-verhoging welke op 1 januari van kracht wordt.

Dit najaar nog naar uw herfstvakantiebestemming of een kerstmarkt rijden in een gloednieuwe Opel ? Dat kan! Wanneer u nu een Opel Astra, Crossland X of Grandland X uit voorraad koopt doet Het Motorhuis de trekhaak er gratis bij. Zo kan de caravan of vouwwagen ook lekker mee. De Opel Astra tart de topklasse met toonaangevende Duitse techniek, sportieve rijeigenschappen en onze"evenaarde connectiviteit. De Opel Crossland combineert een stoer SUV design met uitzonderlijke flexibiliteit waardoor hij echt overal klaar voor is. Elke dag wordt ongekend avontuurlijk in de Opel Grandland X. Met zijn atletische design, stoere offroad-uitstraling en elegante details heeft de Grandland X alles in huis om ieders hart te veroveren. Met een bezoek aan de showroom van Het Motorhuis in Haarlem wordt je werkelijk verrast door al die fraaie Opel modellen en vooral de vele mogelijkheden. Profiteer nu nog van het Jubileum voordeel !

Nieuwe Corsa baanbrekende stadsauto

Vers uit de Opel fabriek is de nieuwe Corsa. De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst, met de opwindende techniek van een grotere auto. De nieuwe Corsa is geavanceerder en dynamischer dan ooit. Ontdek zijn verbluffende design en hoogwaardige materialen. Maak een proefrit en geniet van de motor van uw keuze. Welke motor u ook kiest: de nieuwe Corsa levert baanbrekende prestaties. Ervaar het zelf. Ontdek in deze stadsauto bij uitstek de technologie van een grotere auto met onder meer geavanceerde verlichting. De komende dagen profiteert u van de Supersale bij Het Motorhuis.

Volg Uw nieuwe Opel op de voet

Het genieten van uw nieuwe Opel begint al als je de auto nog niet eens hebt. Je kunt 'm al volgen als die in de fabriek geproduceerd wordt. Stapsgewijs ziet u uw nieuwe Opel gebouwd worden. Chassis, carrosserie, de kleur, motor, interieur, langzaam komt uw nieuwe Opel tot leven. Via ' myOpel ' kunt u uw nieuwe Opel volgen van productie tot de aflevering bij Het Motorhuis op de Grijpensteinweg in Haarlem.