Kom ook langs bij het Black closet VIP event
Kom ook langs bij het Black closet VIP event (Foto: PR)

Black closet VIP event

HAARLEM - Bij Saar Thuis is een damesmodeboetiek in het centrum van Haarlem. Gezelligheid en persoonlijke aandacht staat bij de Haarlemse modemeisjes hoog in het vaandel. Met merken als Studio Anneloes, Juul & Belle, Harper & Yve, Bronx, SisterS Point en Ibana ben je aan het goede adres als je opzoek bent naar een nieuwe outfit. De komende tijd staat de collectie van Bij Saar Thuis in het teken van de feestdagen, maar natuurlijk zijn er ook genoeg leuke basics te vinden.

Dit jaar organiseert Bij Saar Thuis ook een hele speciale editie van Black Friday, het Black Closet VIP Event. Zo is er een 'black closet' vol aanbiedingen met kortingen tot wel 50%. Je zult er kleding, schoenen en accessoires van de huidige collectie vinden.

15 procent korting op Zivaano

Ook is Zivaano aanwezig met haar nieuwe collectie schoenen in grote maten (42-45) en geeft hier 15% korting op. Er zijn allemaal lekkere hapjes. Hoi Chin van Taste of HC komt verschillende soorten Chinese thee uitschenken. Er is een goodie bag. Juul & belle is aanwezig met een leuke give away bij aankoop van de herfst/winter collectie. Ook zijn er prijzen te winnen in de ballenbak op de grote markt.

Houd de social media en website van Bij Saar Thuis goed in de gaten voor het actuele programma en alle acties. Geen tijd om naar de winkel te komen? Kijk dan online voor onze Black Friday webaanbiedingen.

Adresgegevens

www.bijsaarthuis.nl

Bij Saar Thuis

Zijlstraat 88

2011 4TR Haarlem