Alessandra Murmura
Alessandra Murmura (Foto: PR)

Italiaanse lessen en een reis naar Turijn

HAARLEM - Energiek, fris en enthousiast zal Altraitalia zich in het nieuwe seizoen (maart-april-mei en juni) in al haar activiteiten presenteren nieuwe cursussen voor beginners starten op zaterdag 16 maart van 10.30 tot 12.30 uur en op woensdag 13 maart en donderdag 14 maart van 19.00 tot 21.00 uur.

Spreek je al Italiaans en wil je deze prachtige taal beter beheersen tijdens jouw vakantie in Italië? Schrijf je direct in via www.altraitalia.nl of bel of mail gerust om een afspraak te maken voor een intakegespreksprek,we helpen je graag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Heb jij passie voor de Italiaanse cultuur, taal en gastronomie? Ga dan mee op reis naar Turijn en ontdek deze veelzijdige stad.Vier dagen leven in Noord-Italiaanse sfeer.Een unieke reis van 11 tot 14 april. Wees er snel bij, want er is nog voor maar enkele deelnemers plaats!

Speciaal voor Altraitalia :Workshop: Italiaans leren door acteren!

Deze workshop duurt vier uur en het niveau van de Italiaanse taal is niet belangrijk. Er wordt gewerkt aan de klanken en de manier van communiceren die uniek is voor de Italiaanse cultuur, poëzie en gedragingen. We gaan werken aan een 'Coro classico' uit de tijd waar theater ooit begon, vol humor en ruimte om te leren.

De les kost €40,- en aan het eind van de workshop proosten we samen op een mooi eindresultaat met een goed glas Italiaanse wijn. Docent is Carmelinda Gentile. Zij heeft 25 jaar ervaring als theateractrice in Italië en is daar beroemd van de tv serie "Il commissario Montalbano".In Nederland heeft zij de Korego theatergroep opgricht. Datum: 7 april 2019 van 13.00 tot 17.00, locatie Tetterodestraat 34 rood. Lijkt je dit iets om op een andere (=Altra), originele en leuke manier het prachtige Italië (=Italia) te leren ontdekken? www.altraitalia.nl.