De prachtige ruimte.
De prachtige ruimte. (Foto: PR)

Het effect van zenmeditatie

HAARLEM - Zenmeditatie is mentale fitness. Vaak is het druk in ons hoofd. Met meditatie leer je deze drukte op te merken en terug te keren naar wat je nu doet. Dit brengt meer rust en ontspanning.

Regelmatige zen meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen helpt je de regelmaat van meditatie en het vinden van rustmomenten in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen bieden we bij Zen.nl/Haarlem wekelijkse trainingen aan voor beginners en gevorderden.

We gaan in de lessen dieper in op de verschillende zenthema's, zoals keuzes maken, loslaten, balans tussen werk en prive, omgaan met veranderingen, zen en stress, zen en sport etc. Meditatiebeoefening staat centraal en mediteren in een groep is een grote stimulans om van deze mentale fitness een goede gewoonte te maken.

Bij Zen.nl/Haarlem geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en hele praktische manier. Deze lesmethode is al meer dan 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar meer rust, balans en verdieping.

Gratis proefles Zen.nl Haarlem

Ervaar dit zelf bij de proefles. Dit is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Bovendien hoor je meer over de positieve effecten van meditatie en de introductiecursus.