Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo .
Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo . (Foto: aangeleverd)

Onuitputtelijke bron van energie

HAARLEM - Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo groeide op in Togo, West-Afrika, in de traditie van muziek en dans. In Nederland richtte hij Agbodo Workshops op waarmee hij door het hele land les ging geven in muziek en dans. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring in het overbrengen van deze kunsten op iedereen die hierin is geïnteresseerd.

De djembé is een enorm populair percussie instrument. Een djembé workshop of les geeft een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Agbodo Workshops verzorgt in Haarlem diverse djembé lessen. Beginners en gevorderden kunnen genieten van energieke en stimulerende lessen.

Voor scholen verzorgt Agbodo Workshops diverse lesprogramma's (djembé, doundoun, krin, balafoon, bodydrum, Afrikaanse dans en Afro-jazzdans). Muziek en dans vormen een onuitputtelijke bron van energie en plezier. In de percussie- en dansworkshops ervaren de leerlingen dat aan den lijve. Voor meer informatie over lessen en workshops van Agbodo Workshops kunt u contact opnemen met Michael Agbodo, tel. 072 5153325 / 06 52 00 71 36, email: michael@agbodo.nl of kijk op: www.agbodo.nl