Een luisterend oor maakt soms al verschil.
Een luisterend oor maakt soms al verschil. (Foto: Communicatie Nieuw Unicum)

MS Expertisecentrum Nieuw Unicum maakt het verschil

ZANDVOORT - Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en wil je wel eens een kijkje nemen in een gespecialiseerde zorginstelling met een relatief jonge en diverse doelgroep? Kom dan langs op 4 september en ontdek wat MS Expertisecentrum Nieuw Unicum jou te bieden heeft.

Kom kennismaken met een bijzondere tak van de zorg

In de duinen bij Zandvoort vind je Nieuw Unicum: het expertisecentrum in Nederland voor de zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling van mensen met MS. Zij krijgen hier gespecialiseerde zorg op maat, waarbij het behoud van de eigen regie een belangrijk uitgangspunt is. Wij denken in mogelijkheden en zetten altijd een stapje extra. De diversiteit van onze bewoners is groot: denk hierbij aan leeftijd, achtergrond en aandoening. De bewoners staan, ondanks vaak complexe beperkingen, nog midden in het leven.

Gratis kinderopvang

Kom langs op 4 september!Tussen 13 en 18 uur ben je deze dag van harte welkom op de Zandvoortselaan 165 in Zandvoort. Je kunt vrij inlopen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je vragen stellen aan medewerkers over het werk, opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Ook kun je meelopen met één van de rondleidingen. We hebben die middag kinderopvang geregeld.

Meer info

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier www.werken-bij-nieuwunicum.nl/vacature-verzorgende en op YouTube: https://youtu.be/UDVtALMBsg8. Heb je vragen? Aarzel niet en mail ze naar personeelszaken@nieuwunicum.nl.