Maaltijden in 40-dagentijd

HOOFDDORP - Een sobere maaltijd van soep met brood genieten en met het geld dat dit bespaart een goed doel steunen. Dat is dé formule van de Sobere Maaltijden. Ook dit jaar worden de maaltijden op verschillende kerkplekken in Hoofddorp gehouden. Zeven woensdagen (behalve 10 april) tussen 18.00 en 19.30 uur, van Aswoensdag 6 maart tot en met de woensdag voor Pasen 17 april.

Elke maaltijd is er een inleiding door mensen, die zich inzetten voor projecten in binnen- en buitenland. Thema's zijn Watervoorziening in Flores Indonesië, Tolerantie, Opvang van uitgeprocedeerde vluchtelingen in het Jeanette Noëlhuis, WijkLeerbedrijf, Rode Kruis Haarlemmermeer en SchuldHulpMaatje.

Woensdag 6 maart is de eerste maaltijd in het Parochiehuis aan de Kruisweg 1073. Thema is het project van Vastenactie op Flores Indonesië, waar lokale burgers geholpen worden met hun watervoorziening.

Aanmelden kan per maaltijd bij het Parochiesecretariaat van de J. de Doperparochie, secretariaat@hjoannesdedoper.nl of van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.00 uur via 023-5638145.

www.kerkeninhoofddorp.nl