Medipoint heeft de expertise en spullen in huis om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken.
Medipoint heeft de expertise en spullen in huis om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken. (Foto: Medipoint)

Comfortdag bij Medipoint Amstelring

HOOFDDORP - Medipoint verzorgt vrijdag 1 maart de Comfortdag in de Medipoint / Amstelring Thuiszorgwinkel aan het Raadhuisplein. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om het thuis nog comfortabeler te maken. Neem plaats in een sta-opstoel, probeer de bedden en matrassen of woon een lezing bij. Bovendien profiteren bezoekers van hoge kortingen.

Ervaar hoe het thuis nog comfortabeler kan worden

Mensen hebben het thuis graag gezellig en comfortabel. Daarbij is goed zitten met een boek of televisieprogramma en lekker kunnen slapen op een goed matras belangrijk. Of wellicht is er een hulpje nodig om bovenaan de trap te komen. Ontdek tijdens de Comfortdag van Medipoint wat er allemaal is om het thuis nog comfortabeler te maken.

Lezingen

Specialisten geven lezingen. Zo geeft een zitspecialist van Wellco een lezing over het belang van een goede zithouding en vertelt een slaapspecialist van Deron over de mogelijkheden en effecten van een goede matras en bedbodem. De Medipoint Thuisservice kent alle ins en outs over traphulpen die ingezet kunnen worden als het wat moeilijker is thuis de trap op en af te komen.

Advies

De hele dag is er deskundig en persoonlijk advies te krijgen over alle producten. Ook zijn deze uitgebreid te testen.

Informatie: 088-6540895
www.medipoint.nl/comfortdag

zie de advertentie elders in deze krant