Nieuwsblad op Facebook

HAARLEMMERMEER - Langzaamaan vinden steeds meer lezers de weg naar onze Facebookpagina. Dagelijks plaatsen wij hier de laatste nieuwtjes, uitgaanstips, foto's van lezers, oproepen en (goede doelen) acties. Vul in de zoekbalk 'Nieuwsblad Haarlemmermeer' in en kies voor 'volgen' of 'liken'.


Jouw nieuws in dit blad

HAARLEMMERMEER - Omdat wij Nieuwsblad Haarlemmermeer voor bijna de hele gemeente Haarlemmermeer maken, zouden wij de krant graag vullen met nieuws uit alle dorpen en kernen. Stuur daarom jouw nieuwtjes in naar redactie.nhm@rodi.nl.
Houdt jouw club een open dag, zoeken jullie nieuwe leden, willen jullie een activiteit of evenement aankondigen, een goed doel voor het voetlicht brengen waarvoor jij je inzet, houd je een bijzondere (school- of club) actie of is er een ergernis over een (verkeers)situatie; alle soorten nieuwtjes verdienen de aandacht.
Heb jij dus nieuws, stuur het in (als het kan met foto) naar redactie.nhm@rodi.nl. Heb je een tip, geef ook die door.


Meelopen met handhavers

HAARLEMMERMEER - Altijd al willen weten hoe een dienst van een handhaver eruitziet? Dinsdag 19 maart van 9.00 tot 22.00 uur houdt de gemeente een meeloopdag. Handhavers gaan in blokken van 1,5 uur met inwoners op pad in Halfweg, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Schiphol. Wie meeloopt, kan zelf zien wat het werk van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) inhoudt.