Het strand van Hargen staat vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli met Hargen Sail weer in het teken van sport en feest.
Het strand van Hargen staat vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli met Hargen Sail weer in het teken van sport en feest. (Foto: Sander Schrijver)

Aantrekkelijk programma Hargen Sail

HARGEN – Het strand van Hargen staat vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli met Hargen Sail weer in het teken van sport en feest.

Hoofdrol voor DJ Gerard Ekdom van Radio 10

Zaterdag en zondag overdag kan jong en oud meedoen aan uitdagende sportactiviteiten. 's Avonds gaat het dak van de Rabo Feesttent met bekende namen als DJ's Ronald de Bas en Menno de Boer van Radio 538 én DJ Gerard Ekdom van Radio 10.

Vrijdagavond 5 juli trappen Ronald De Bas en Menno de Boer van Radio 538 het geliefde strandevenement in de Rabo Feesttent af om 21.30 uur. Zaterdag en zondag overdag kan jong en oud genieten van activiteiten als de Beachrun, beach tennis, beach soccer, ultimate frisbee, het open air darts, jeu de boules, catamaranzeilen, surfen en leuke kids-activiteiten. Inschrijven kan op www.hargenaansail.nl.

DJ Mats Dekker uit Warmenhuizen

Zaterdag 6 juli neemt om 20.30 uur DJ Mats Dekker uit Warmenhuizen de draaitafel van de heren over, waarna DJ Gerard Ekdom van 22.00 tot 23.30 uur de tent op zijn kop zet. Het feest wordt afgesloten door danssensatie Alpaca.

Hargen Sail Festival Sunday

Hargen Sail biedt elk jaar wat nieuws, zo ook dit jaar. Zondag 7 juli is de Hargen Sail Festival Sunday; na het sportprogramma en de Beachrun - dit jaar zondag om 15.00 uur - is het feest op het terras met de DJ's Yentl en Tessa. Vervolgens speelt om 17.00 uur de band Plan B - met huisbassist Jan Bakker uit Schoorl. Aansluitend is om 20.00 uur de finale van Hargen Sail, traditioneel met niemand minder dan de band Jamento! Kijk voor meer info over Hargen Sail en inschrijven voor de sportactiviteiten op www.hargenaansail.nl en op Facebook.