In korte broek over de buikschuifbaan.
In korte broek over de buikschuifbaan. (Foto: aangeleverd).

'We worden toch wel nat'

EGMOND-BINNEN - ''Na alle voorbereidingen startten we om een uur met de buitenspeeldag,'maar uiteindelijk bleek de regen toch een spelbreker", laat de organisatie van de buitenspeeldag in een reactie weten. Er waren diverse spelletjes, zoals blikschieten, spekhappen, klittenband-darten, eier-op-lepel-loop, springkussen en de buikschuifbaan. De kinderen zeiden al: 'we worden toch wel nat'.

De kinderen genoten volop met muziek, dans en limonade

Dus gingen ze, van klein tot groot, in korte broek stoer over de buikschuifbaan. Het eerste uur bleef het nog redelijk droog, maar rond half drie regende het harder. "We zijn toen toch bij Jongerencentrum JOEB naar binnen gegaan, waar ze een door de Dekamarkt gesponsorde fruitsalade kregen. De kinderen genoten volop met muziek, dans, limonade en een versnapering. Eind goed al goed. Iedereen ging nat, maar tevreden naar huis rond vier uur."

Bedankt

De organisatie bedankt iedereen die zich ingezet heeft om dit voor de kinderen mogelijk te maken. "Ook dank aan de VDEB, die namens de gemeente Bergen voor de financiƫle bijdrage zorgde. Tot volgend jaar, hopelijk met beter weer.''