Kort nieuws Egmonden

In het Woensdagochtendcafé van 26 juni van 10.30 tot 12.00 uur is gezins- en kindercoach Linda Kok te gast. Zij gaat met bezoekers in gesprek over wat het gedrag van kinderen je vertelt. Ook geeft ze voorbeelden van hoe de omgeving, in dit geval de boerderij steun en inspiratie kan bieden bij het begeleiden van mensen. De lezing is gratis en vindt plaats in Dorpshuis De Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen.

Woensdagochtendcafé

Stichting Welzijn zoekt vrijwilligers

Stichting Welzijn Bergen komt graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken en organiseren van nieuwe activiteiten voor ouderen in onze gemeente. Ook jongeren die bijvoorbeeld bezig zijn met een opleiding of stage, zijn welkom om mee te denken en mee te helpen. Interesse? Stuur een berichtje naar e.schumacher@welzijnbergen.nl of bel 072-5821450.

Pubquiz

Zaterdag 22 juni om 20.00 uur is er weer een pubquiz in Jongerencentrum JOEB aan Visweg 45A in Egmond-Binnen. Vrijwilligers hebben weer een mooie quiz in elkaar gezet. Deze avond wordt begeleid door quizmasters Robin de Boer en Arnold Melker. Aanmelden met een team (max. 4 personen) via 0620274467.