Jozef Leeuwinnen.
Jozef Leeuwinnen. (Foto: aangeleverd)

'Jozef leeuwinnen' uit Egmond

kampioen in Zeist

EGMOND AAN DEN HOEF - De meiden uit de groepen 7 en 8 van het Jozef Kindcentrum stonden op woensdag 12 juni als winnaar van West 1 in de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi. Doordat het team de vier voorgaande rondes winnend hadden afgesloten, werden zij uitgenodigd voor deze prestigieuze eindronde op het officiële KNVB-terrein in Zeist.

Prestigieuze eindronde op het officiële KNVB-terrein

Omdat alle klasgenoten graag mee wilden, werd besloten een bus te regelen. Met dank aan donaties van v.v. Zeevogels, de Hoever Dorpsraad en andere gulle gevers, werd dit mogelijk gemaakt. Om 7.00 uur stond de bus klaar om het meidenteam en supporters naar Zeist te brengen. Wat een geweldig complex en wat was alles goed geregeld! Na de teampresentatie konden de meiden gaan voetballen.

Verloren

De eerste wedstrijd werd helaas verloren van een zeer goed spelend team. De meiden herpakten zich tijdens de tweede wedstrijd en speelden een wereldpartij! Na een afgekeurde goal en een paar prachtig gecreëerde kansen, bleef het helaas 0-0.

Kampioen

Na afloop van deze wedstrijd gingen de weergoden zich ermee bemoeien. Het werd noodweer in Zeist en na dik een uur keiharde regen, werd het veld afgekeurd. Het toernooi is afgelast en iedereen werd door de KNVB uitgeroepen tot kampioen!