Afbeelding
(Foto: Aangeleverd).

Boekpresentatie, Ierse muziek en kunst

EGMOND AAN DEN HOEF - Dit weekend weer van alles te beleven in museumhoeve Overslot. Zo presenteert Astrid Ketzer zaterdagmiddag 12 oktober vanaf 15 00 uur haar boek in museumhoeve Overslot. Bezoekers zijn welkom.

Shane ó Fearghail is één van de beste live performers

De Ierse singer/songwriter Shane o Fearghail speelt zondag 13 oktober speelt op het podium van de hoeve. De wortels van Shane Ó Fearghail liggen in Dublin, maar zijn woonplaats is al jaren Wenen, maar zijn muzikale hart ligt nog steeds bij de Ierse muziek. Die passie laat hij horen in zijn shows. Shane ó Fearghail is één van de beste live performers in zijn vakgebied. Energiek, onderhoudend en zonder pretenties laat hij oprechtheid en vakmanschap in zijn werk zien. Zijn Ierse wortels zijn voelbaar in zijn storytelling en zijn liedjes. Het optreden begint om 16.00 uur en de toegang is vrij.

Aan de wanden hangen werken van Ian, die geïnspireerd is door de ZERO beweging maar ook in het museum zijn weer vele nieuwe en bijzondere zaken te bewonderen.

Museumhoeve Overslot is ieder weekend vrij te bezoeken vanaf 14.00 uur en is te vinden aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding