Oren en ogen

EGMONDEN - Contact met de Egmonden is altijd op zoek naar nieuws uit de regio. Nieuwe buurtinitiatieven, grappige en ontroerende verhalen uit de regio, maar ook foto's van interessante gebeurtenissen uit de wijk zijn welkom. Nieuws en nieuwtjes zijn welkom op redactie.con@rodi.nl.

Oud papier en karton

EGMOND BINNEN - Oud papier over? Zaterdag 12 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur kan het weer ingeleverd worden bij het Dorpshuis De Schulp. De opbrengst is voor de jeugd van voetbalvereniging Sint Adelbert.

Bosloop

SCHOORL - Zondag 13 oktober start weer een reeks van drie hardloopwedstrijden door de Schoorlse Duinen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, de 4 kilometer of de 10,5 kilometer. De wedstrijd gaat over onverharde paden door de hoogste en mooiste duinen van Nederland. De start is om 10.30 bij Restaurant The Tree Pancakes & more, Duinvoetweg 12 onderaan het Klimduin in het centrum van Schoorl. Vanaf 9.30 uur kunnen zich daar inschrijven. Kosten € 4,00, met medaille € 5,00. Betaald parkeren is op loopafstand. Zie ook www.sportclubchronos.nl.