Schoone, Smit & Posch.
Schoone, Smit & Posch. (Foto: aangeleverd)

'We naderen het indianengebied'

EGMOND AAN DEN HOEF - Schoone, Smit & Posch met staan 'We naderen het indianengebied' zondag 14 april om 16.00 uur in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

Willem Schoone, Victor Posch en Robbert Smit zijn rasmuzikanten met een grote staat van dienst. zij speelden in een groot aantal bekende en onbekende bands en met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd's. in deze eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder andere hun leven als muzikant, de spuit, oude auto's en de liefde.

Verhalen

Ze begeleiden hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers. in deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock 'n roll af met country, blues en ballads. Willem Schoone – bas, gitaar, zang Victor Posch – sax, piano, zang Robbert Smit – gitaar, zang met deze muzikale theatervoorstelling treden zij op zondag 14 april op. Hoeve Overslot is te vinden aan Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef. Meer informatie op www.hoeve-overslot.nl.