Kees Kaas zingt 'liedjes voor later'

EGMOND AAN DEN HOEF - Kees Kaas zingt zondag 14 april 'liedjes voor later' in Huys Egmont aan de Slotweg in Egmond aan de Hoef.

Kees Kaas schrijft, speelt en zingt liedjes op 'leven en dood', liedjes vol passie, vol vuur én liedjes waarbij je hier en daar even wat weg moet slikken. In een afwisselend programma zingt Kees het uit met liedjes over lief en leed, over stad en land, over ons fraaie Noord-Holland én over kaas natuurlijk! Met 'Liedjes voor Later' brengt Kees Kaas ze samen in een leuk en aansprekend programma.

Het optreden vindt plaats in Huys Egmont, Slotweg 46 in Egmond aan de Hoef. De aanvang is 15.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 p.p. Vooraf tickets reserveren? Bestel ze op www.egmondartikelen.nl. Kijk ook op www.facebook.com/keeskaas072

Bio Kees Kaas

Geboren in wat oorspronkelijk de kaasmakerij van een Noord-Hollandse stolpboerderij was, gaat Kees gepekeld door het leven. Al in zijn jonge jaren zingt hij vanuit het raam van zijn slaapkamertje liedjes voor de koeien en de schapen op zijn geboortegrond, de Egmondermeerpolder net onder Alkmaar.

Jaren

In latere jaren speelt Kees in muziek- en cabaretgroepen als Y-Y end dhe Clutsers, Tou Bèrestok en Alkmaars Ontzettend. Vanaf 2006 treedt hij samen met het Alkmaars Kaasdragersgilde.