Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Het geheim van de Paashaas

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk geeft regelmatig poppenvoorstellingen in het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Ellen Scholten verzorgt ze met haar mooie vilten poppen. Zondag 14 april geeft Ellen de voorstelling 'Het geheim van de Paashaas'.

In de hoogste duinen van Nederland is de Paashaas volop bezig met voorbereidingen voor de grote dag. Alles is dan op z'n paasbest. Groot is de schrik als plotseling de mand met eieren is verdwenen. Wie gaat helpen? De dieren in het bos of Kabouter Zako? Kom kijken naar dit vrolijke avontuur en maak na de voorstelling je eigen paashaas om mee naar huis te nemen. De poppenvoorstelling is voor alle kinderen van twee tot acht jaar en hun ouders/verzorgers.

Reserveren

Aanvang is 11.00 en/of 15.00 uur en duurt inclusief knutselen 90 minuten. Reserveren via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk. Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het centrum ligt aan de Oorsprongweg 1, net buiten het centrum van Schoorl.