Het badreisje van Cor Slung en Jaepie-Jaepie.
Het badreisje van Cor Slung en Jaepie-Jaepie. (Foto: aangeleverd)

Het badreisje van Cor Slung en Jaepie-Jaepie

EGMOND AAN ZEE - Edith Braak neemt donderdag 7 november belangstellenden mee in een historische boekbespreking in de activiteitenruimte van de Prins Hendrik Stichting in Egmond. Edith bespreekt twee oude boeken van C. Joh. Kieviet die zich afspelen in Egmond aan Zee. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Het badreisje van Cor Slung en Jaepie-Jaepie, twee helden van Egmond aan Zee uit de boeken van C. Joh. Kieviet. Cornelis johannes Kieviet heeft twee bekende kinderboeken geschreven die zich afspelen in Egmond aan Zee. Bibliotheek Kennemerwaard heeft prachtige exemplaren van de eerste druk tot de 8e druk. Aan de hand van de deze boeken en De Egmondse Bad-Bode uit 1900 neemt Edith Braak je mee terug in de tijd. Ze vertelt de verhalen en laat je misschien het Egmond van vroeger terug herkennen?

Aanmelden

De bespreking vindt plaats op donderdag 7 november van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Egmond, Prins Hendrik Stichting (activiteitenruimte), Voorstraat 41, Egmond aan Zee. De toegang is € 3,-, maar gratis voor bewoners van de Prins Hendrik Stichting.

Aanmelden kan op www. bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice.