Vervoers-vrijwilligers gezocht

REGIO - Stichting Welzijn Bergen is voor het project WonenPlus op zoek naar vrijwilligers die af en toe abonnees van WonenPlus naar het ziekenhuis, huisarts e.d. willen rijden.

''We zoeken vrijwilligers in de Egmonden, Bergen en in Schoorl. WonenPlus biedt ondersteuning aan ouderen, mensen met een beperking en chronisch zieken. Heeft u affiniteit met de doelgroep van WonenPlus en vindt u het leuk om zich in te zetten voor deze doelgroep? Dan zijn we op zoek naar u. Wij bieden u een leuk team met enthousiaste vrijwilligers. Natuurlijk krijgt u ook een onkostenvergoeding. Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 072- 5095267. Een bericht sturen naar c.meliefste@welzijnbergen.nl kan ook,'' zegt een medewerker van Stichting Welzijn Bergen.

SV Pins Hendrik

EGMOND AAN ZEE - De uitslagen van maandag 14 oktober van schietvereniging Prins Hendrik: E-klasse: Arie Wijker 100; Dirk Roele 99; Carlo Zwaan 99. A-klasse: Nico Tuls 98; Henk Konijn, Richard van Ham en Jos v.d.Outenaar 96. B-klasse: Leo Bakker 90. Pistool: Carlo Zwaan 48; Arie Wijker 48; Dirk Roele 47.