Aan tafel met...EHBO.
Aan tafel met...EHBO. (Foto: aangeleverd).

Aan tafel met... EHBO

EGMOND AAN ZEE - Het zal je maar gebeuren. Wat te doen bij brand, overstroming, ongeval, stroomuitval, criminaliteit? Antwoorden op bovenstaande vragen worden gegeven in een workshop op dinsdag 29 oktober van 13.30 tot 14.30 uur bij PostaanZee.

Wat te doen bij brand, overstroming of criminaliteit?

Tijdens het spelen van een kwartetspel krijg je meer informatie over hoe je jezelf kunt voorbereiden op een mogelijke calamiteit. Een ervaren EHBO'er is op dinsdag 29 oktober gast aan tafel bij PostaanZee. Nieuwsgierig hoe je bij calamiteiten kunt handelen? Belangstellenden zijn van harte welkom.

Verhadelen

De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel bij PostaanZee biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Wie zelf eens een "Aan tafel met…" wil verzorgen, kan zich aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.

PostaanZee is te vinden aan Voorstraat 82a, 1931 AN in Egmond aan Zee.