Hoeverveiling in dorpshuis Hanswijk.
Hoeverveiling in dorpshuis Hanswijk. (Foto: Pexels.com)

Hoeverveiling in dorpshuis Hanswijk

EGMOND AAN DEN HOEF - De jaarlijkse Hoeverveiling wordt op zaterdagavond 2 november weer gehouden in dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De veiling begint om 20.00 uur.

Vele gevers hebben gezorgd voor een uitgebreid aanbod van goederen en diensten die deze avond per opbod zullen worden verkocht. Een goede gelegenheid om iets bijzonders te kopen. De opbrengst is voor de kerk en meewerkende verenigingen van Egmond aan den Hoef. Er is een fraaie catalogus samengesteld waarin het aanbod in kavels wordt aangeprezen. Deze catalogus zal in de loop van deze week in Egmond aan de Hoef verspreid worden. Belangstellenden kunnen ook nu al de kavels inzien op de website van de veiling: www.hoeverveiling.nl .

Nieuwe ideeën

De lijst in de catalogus is gevarieerd. Er zijn nieuwe ideeën ingebracht en natuurlijk ook een aantal traditionele goederen komen aan bod. Zo wordt als laatste nummer weer een kubieke meter mest en een heren toiletverzorging geveild. Wie zal dit gaan kopen? Naast dit zijn er natuurlijk ook etentjes, bier en wijn, stevige wandeltochten, woonaccessoires, taarten en veel meer. De veilingmeesters zullen ook de kopers attenderen op de activiteiten dag, waarvoor tickets drie soorten tickets te koop worden aangeboden.