beginnerscursus EHBO.
beginnerscursus EHBO. (Foto: Adobe Stock )

Leren om levens te redden

EGMOND-BINNEN - EHBO vereniging de Egmonden organiseert op zaterdag 22 juni, 29 juni en 6 juli een beginnerscursus EHBO.

Volgens de normen van het Oranje Kruis

Tijdens deze drie zaterdagen leren de cursisten EHBO volgens de normen van het Oranje Kruis inclusief reanimatie en kinder EHBO. De eerste twee zaterdagen staan in het teken staan van het aanleren van zowel theorie als praktijk. De theorie en praktijk staan tevens beschreven in het EHBO boek dat tijdens de eerste cursusdag uitgereikt wordt.

Herhalen

Op de laatste zaterdag is de ochtend beschikbaar om de theorie en praktijk te herhalen ter voorbereiding op het examen, waarna 's middags het examen afgenomen wordt. De kosten voor de cursus bedragen €175,00 voor de drie lesdagen inclusief lesboek, examen volgens de normen van het Oranje Kruis en koffie/thee tijdens de lesdagen.

Schulp

De cursus wordt gegeven in Dorpshuis 'de Schulp' aan Visweg 45 in Egmond-Binnen. Veel zorgverzekeraars vergoeden preventieve zorg, hier valt een EHBO cursus in veel gevallen ook onder. Belangstellenden kunnen bij hun zorgverzekering nagaan of (een deel van) de cursus wordt vergoed.

Interesse? Voor meer informatie en opgeven contact opnemen met ehboegmondbinnen@outlook.com en via 072-8883927. Er is een maximum van twaalf deelnemers.