Stichting Historisch Egmond houdt woensdag 2 oktober haar jaarlijkse donateursavond.
Stichting Historisch Egmond houdt woensdag 2 oktober haar jaarlijkse donateursavond. (Foto: aangeleverd)

Historisch Egmond in De Schulp

EGMOND-BINNEN - Stichting Historisch Egmond houdt woensdag 2 oktober haar jaarlijkse donateursavond, toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de Egmondse geschiedenis. De avond wordt gehouden in dorpshuis De Schulp te Egmond-Binnen.

Spreker is Nancy de Jong-Lambregts, stadsarcheologe Alkmaar

Spreker is Nancy de Jong-Lambregts, stadsarcheologe van Alkmaar, die alles gaat vertellen over haar spannende ontdekkingen aan kastelen en kloosters in de omgeving. De titel van de lezing is dan ook "Ontdekken mét en zonder opgraven". Binnenkort gaat Nancy onderzoek doen op het terrein van de Abdij van Egmond, dus ook daarover zal zij uitgebreid vertellen. De lezing begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Tevens zal deze avond de 'Canon van Egmond' verkrijgbaar zijn. Reeds bestelde boeken kunnen tussen 19:00u en 22.00u worden afgehaald. Ook is het deze avond extra aantrekkelijk om donateur te worden. Bij vooruitbetaling van twee jaar krijgt u de 'Canon van Egmond' namelijk helemaal gratis! Kijk voor meer informatie op www.historischegmond.nl/canon .