Woensdagochtend Café is een groot succes.
Woensdagochtend Café is een groot succes. (Foto: aangeleverd).

Succesvol Woensdagochtend Café

EGMOND-BINNEN - Vanaf 6 februari is het Woensdagochtend Café, voorheen het Maandagochtend Café, te vinden in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het is inmiddels een bekend ontmoetingspunt in het dorp. Omdat er meer mensen op woensdag vrij zijn, is besloten het Café te verplaatsen.

''En dat merken we echt'', zeggen de initiatiefneemsters. Al vanaf september 2018 wordt er elke week een inspirerende spreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar passie/hobby/werk. De onderwerpen variëren van numerologie, homeopathie, yoga, tot stadsarcheologie, opvoeding, kleuren en kledingstijl. Bezoekers uit de weide omgeving weten het Café inmiddels te vinden.

Gratis toegankelijk

De wens Edelgard Henke en Maruschka Boomsma is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven naar de bijeenkomst te komen. Daarom is de ochtend van 10.30 tot 12.00 uur gratis toegankelijk. Alleen voor de koffie en/of thee wordt €1,00 gevraagd. ''Ook iets waar je een lezing, workshop of gewoon een gezellige ochtend van wilt maken? Meld je dan aan bij Edelgard via e.henke@tele2.nl of bel Maruschka 06 23189261.

Agenda

Binnenkort op de agenda zijn: Feng Shui en Mediatief tekenen. Edelgard en Maruschka, de initiatiefneemsters zijn ook gastvrouwen op deze ochtenden. Zij willen wel graag wat ondersteuning. Wie wil helpen als gastvrouw/heer? Even een half uur eerder aanwezig zijn om te helpen met de stoelen, koffie/thee klaar zetten en mensen ontvangen?

Meer informatie via Edelgard: e.henke@tele2.nl of bij Maruschka 06 23189261.