Filmmiddag de Schulp

EGMOND-BINNEN - Dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen houdt zondag 10 maart weer een filmmiddag.

Vijf jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film treffen we Sophie aan op het Griekse eiland Kalokairi. Het hotel wordt feestelijk heropend nadat het een jaar eerder wegens het overlijden van haar moeder Donna was gesloten.

Buitenland

Ze heeft Donna's hartsvriendinnen Rosie en Tanya en haar drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry uitgenodigd, maar niet haar grootmoeder Ruby, de moeder van Donna, omdat die Donna in de steek heeft gelaten toen die zwanger van haar was.

Donna's hartsvriendinnen en haar drie mogelijke vaders uitgenodigd

Sky belt dat hij een goede baan heeft gevonden in het buitenland. Als ze bij elkaar willen blijven moet hij hiervan af zien of moet Sophie afzien van het runnen van het hotel.

Zwanger

Sky komt terug en Sophie ontdekt dat ze zwanger is. Negen maanden later is de baby geboren, het is een jongen, en komt iedereen weer bij elkaar voor zijn doop. De geest van Donna verschijnt ook. Tussendoor worden in flashbacks de ontmoetingen van Donna met haar drie minnaars getoond. De voorstelling begint om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur. De kosten zijn € 4,00 per persoon.

Nieuwsgierig naar de titel van de film? Neem dan even contact op via Dorpshuis De Schulp Visweg 45, 1935 EB Egmond Binnen, 072 5063523, www.deschulp.nl, beheerder@deschulp.nl. De volgende filmdagen zijn 14 april, 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.