Dikke Dennis & de Rockers.
Dikke Dennis & de Rockers. (Foto: Bob Bronshoff)

JOEB opent seizoen met drie bands

EGMOND BINNEN - Maar liefst drie bands openen zaterdagavond 14 september het muzikale seizoen van JOEB.

Coverband 'De Binders' openen het programma, die worden opgevolgd door de Dandy Devils en als klap op de vuurpijl Dikke Dennis & de Rockers.

Mascotte

Jarenlang was Dennis Overweg de mascotte van Peter Pan Speedrock. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden. Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en Ramones niet.

Sexy

De Dandy Devils brengen een Shock'n Roll Show die zich nestelt in de donkerste hoekjes van je brein. Kinky, brutaal, sexy en overtuigend de grenzen opzoeken met diversiteit. Van strakke rock naar garage post-punk besmet door blues-metal en rap invloeden.

Dikke snaren

Ray plukt aan de dikke snaren als een metal- machine en vormt de rhythm section met Mike, die de vellen laat trillen vanuit een oer animal beat. Rene versmelt zijn rauwe gitaar met het Rock&Roll bloed wat snel door je aderen jaagt. Opgezweept door Seth Le Grande die plaagt, verleid en verbaast met tekst en opzwepende capriolen.

Het JOEB gebouw is te vinden aan de Visweg 45A te Egmond-Binnen, aanvang 20.00 uur, de entree is gratis.