Hoeve Overslot

EGMOND AAN DEN HOEF - Museum Hoeve Overslot vormt zondag 8 september het onderkomen voor een optreden van Toon Hollanders met zijn band Town & Country in Overslot. Het muzikale gezelschap speelt het verrassende repertoire dat bestaat uit een mix van Americana, rock en country. Het optreden begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Restaurant

Donderdag 29 augustus vond de informatieavond plaats voor bewoners en belangstellenden over de plannen die de gemeente heeft met de panden vanaf Hoeve Overslot tot en met Huys Egmont. Mogelijk zal museumhoeve Overslot verdwijnen en plaatsmaken voor een restaurant. De Egmondse zangeres Evelyn heeft de petitie 'Red Hoeve Overslot' gestart.

Laatste braderie

EGMOND AAN ZEE - De laatste braderie van 2019 is woensdagavond 4 september. De braderie van Egmond is al jarenlang elke zomer een vertrouwd gezicht en ook dit jaar stond de Voorstraat elke woensdag weer in het teken van de gezellige avondmarkt. De braderie van Egmond is niet voor niets een van de grootste en gezelligste braderieën van Noord-Holland. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het aanbod sieraden, kleding, schoenen en allerlei leuke hebbedingetjes. Braderie Egmond: deze woensdag van 16.00 tot 22.00 uur. Voorstraat, Egmond aan Zee.