Hans Laduc.
Hans Laduc. (Foto: aangeleverd).

Hans Laduc in Overslot

EGMOND AAN DEN HOEF - Of het nu een huiskamer een theater een kerk of een eeuwenoude hoeve is, Hans voelt zich overal thuis waar de mensen open staan en willen genieten van mooie muziek en verhalen. Hierdoor zijn de optredens altijd verrassend en blijft deze muziek je raken. Muziek die je uitnodigt even alles los te laten, te genieten van het moment en te ervaren hoe puur muziek kan zijn. Deze topgitarist speelt zondagmiddag 7 april vanaf 16.00 uur in museumhoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

Vijftig jaar snaren en verhalen

Aan de wanden is het werk te zien van de Alkmaarse kunstschilder JP met de expositie 'Greetings from Skage, Pay Bah'. Hij zegt zelf over z'n werk; "ik heb middels mijn olieverfschilderijen 'goud' gevonden in het tegenovergestelde van'perfect', 'mooi', instant-resultaat en af-heid".

Geschiedenis

Naast hedendaagse kunst kan men kennis nemen van de meer dan 1000-jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden en een bezoek brengen aan een bijzonder museum met antiquiteiten, naturalia met een grote collectie schelpen en etnografica, waaronder een nieuwe collectie attributen van de Noord-Amerikaanse indianen.

Museumhoeve Overslot is ieder weekend vrij te bezoeken van 15.00 tot 18.00 uur aan de Slotweg 42.