'Winterbloei' van Jan Wolkers.
'Winterbloei' van Jan Wolkers. (Foto: Aangeleverd)

Nederland Leest Duurzaamheid

ALKMAAR - In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseft iedereen dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover wordt in november gepraat in de grootste leesclub: Nederland Leest. In de meest duurzame ontmoetingsplek: in de bibliotheek.

De bibliotheek is het hart van de campagne en een ideale plek om samen te komen, te lezen en aan de slag te gaan met Duurzaamheid. Er zijn deze maand veel activiteiten over duurzaamheid. Kom naar de bibliotheek, bezoek een activiteit en krijg het boek 'Winterbloei' van Jan Wolkers cadeau (zolang de voorraad strekt).

Dopper

Iedereen die in de maand november 'Vriend' van de bibliotheek wordt of voor minimaal een jaar een Luxeabonnement afsluit. Krijgt de unieke Bibliotheek-Dopper cadeau. Een passend cadeau bij het thema van dit jaar. Ben je al 'Vriend', dan staat de Dopper in november voor je klaar in de bibliotheek. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkennemerwaard.nl. Reserveren kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice.