De babytraining werd met goed resultaat afgerond.
De babytraining werd met goed resultaat afgerond. (Foto: Aangeleverd)

Uw baby in goede handen bij Jozef Kindcentrum

EGMOND AAN DEN HOEF - In de eerste levensjaren ontwikkelt een kind zich razendsnel. Er is geen andere leeftijd waarbij de ontwikkeling zo snel gaat als in de babytijd. Een baby maakt de grootste ontwikkelingssprongen in de leeftijd van nul tot twee jaar. De pedagogisch medewerkers van de kinderopvang spelen daarin een belangrijke rol. Het creƫren van een veilige en tegelijk uitdagende omgeving waarin de baby zich optimaal kan ontwikkelen, is een belangrijk onderdeel van hun vak.

De pedagogisch medewerkers van het Jozef Kindcentrum hebben onlangs met succes de babytraining afgerond. Met deze training hebben zij hun kennis uitgebreid en verdiept en met een goed resultaat afgerond. Onderwerpen die centraal staat in de babytraining zijn: hoe ondersteunen we baby's optimaal in hun ontwikkeling, hoe bieden we een vertrouwde veilige omgeving aan en hoe richten we de ruimte pedagogisch verantwoord in. Tevens streven we naar een goede samenwerking met de ouders. Kortom, de baby's zijn in goede handen bij het Jozef Kindcentrum!

Meerwaarde voor kind

Jozef Kindcentrum biedt kinderopvang en basisonderwijs. In onze gezamenlijke visie is een kindcentrum een meerwaarde voor het kind, de ouders en de samenleving. Onderwijs en opvang vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar. Jozef Kindcentrum, Prinses Marijkelaan 1 in Egmond aan den Hoef.