Jelle J. de Boer, Voorzitter Oranjevereniging Bergen, wenst u een geweldige Koningsdag!
Jelle J. de Boer, Voorzitter Oranjevereniging Bergen, wenst u een geweldige Koningsdag! (Foto: Vincent de Vries)

Bergen bruist op Koningsdag!

BERGEN - Het Oranjedorpsfeest staat weer voor de deur, nog een aantal weken en het is zo ver! Wij, van de Oranjevereniging Bergen, hebben de voorbereidingen reeds getroffen en deze staat zoals altijd als een huis! Ik ben blij met onze mensen die veel werk verzetten om dit feest voor iedereen te laten slagen, het is steeds weer een hele prestatie!

Iedereen die deze dag tot een succes maakt en zal maken alvast dank en in het bijzonder grote dank aan de vrijwilligers. Zij helpen bij de sociale media, de kinderspelen, het schminken van de kinderen, het broodjes smeren, de Oldtimerrit begeleiden, de brandweer, het is te veel om op te noemen.

Veel kinderen hebben schoolvakantie en het is een Nationale vrije dag op zaterdag dit jaar! Wat is er leuker dan om op deze dag door ons mooie dorp te lopen en samen een gezellige dag te hebben met familie en vrienden.

Ook dit jaar natuurlijk veel muziek op de vaste honken in de middag, kinderenspelen, kunstmarkt, Oldtimerrit, Bello het treintje, de zweefmolen en de rommelmarkt. Kijk voor muziektijden en optredens op onze site www.oranjeverenigingbergen.nl.

Zorg dat je lid bent van deze unieke vereniging als persoon, maar ook als bedrijf kun je bijdragen om deze dag tot een succes te maken. Ben je nog geen lid, dan kun je dat worden op de 27ste bij de Oranjekraam of het hele jaar door via onze site (geen automatische incasso).

Voor iedereen een prachtige Koningsdag en we zien jullie graag op 27 april!

drs. Jelle J. de Boer, Voorzitter Oranjevereniging Bergen