Gedragsregels jeugdrommelmarkt

In samenspraak met de gemeente Bergen en de Oranjevereniging hebben we voor de aankomende jaren gedragsregels opgesteld voor de jeugdrommelmarkt op Koningsdag.

Het woord zegt het al het gaat om een jeugdrommelmarkt, dus niet voor professionele handel en volwassen die denken hun slag te slaan, u bent gewaarschuwd.
Om e.e.a in goede banen te leiden geven we aan wat het gebied is waar de kleedjes mogen worden neergelegd, het vergunningsgebied is:

*Het Plein,

*De stoep aan de rechterzijde van de doorbraak naar de Jan Oldenburglaan vrij voor gebruik.

*Tevens de Jan Oldenburglaan aan de achterzijde van het podium bij de eerste horeca gelegenheid,

*Het eerste stuk vanaf de Jan Oldenburglaan vanaf de Breelaan tot Sissy Boy.

Let op!!

Het parkeerterrein voor de Hema vrijhouden voor diverse spelen van Go With the Flo.

Overzijde doorbraak bij de Hema tegen de winkels is verboden gebied, zo ook op andere niet aangegeven plekken in Bergen.

De gemeente Bergen gaat handhaven en zullen mensen aanspreken als ze buiten het vergunningsgebied denken hun handel aan de man te brengen,

Kom op tijd en zet, als u de spullen heeft uitgeladen, uw auto, bakfiets of ander vervoersmiddel zsm dan op een plaats waar een ander er geen last van heeft. Om halfnegen gaat de Gemeente handhaven dus loop niet het risico dat …………… !

Om drie uur is het de bedoeling dat u samen met de kinderen de dag afsluit en hun niet verkochten spullen netjes afvoert. Voor rommel die u kwijt wilt heeft de gemeente grijze containers geplaatst waar u dit achter gelaten kan worden.
( Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen, ons de prullen en de dozen).

Het centrum van het dorp is dan ook tot vijf uur afgesloten.

U moet begrijpen dat wij als Oranjevereniging u een hele fijne Koningsdag willen bezorgen. Dat kan alleen als er begrip en medewerking van twee kanten komt.
Wij wensen u als Oranjevereniging een prettige dag .